Поиск по этому блогу

суббота, 1 февраля 2014 г.

Партия регионов готовит "народный фронт" для гражданской войны в Украине, которая разорит страну.

«Український фронт» обрав символом російську стрічку

Повязав георгеивскую ленту, под клич "освобождения" страны от украинских оккупантов "проплаченных" США, они готовы пойти на братоубийство, ОБЬЯВИЛИ ЛЮДЯМ О НАЧАЛЕ 3 МИРОВОЙ ВОЙНЫ, а люди, не понимая что творят, прохлопали ми в ладоши....

Им промыли мозг 2 мировой войной, бендеровщиной и екстремизмом. Их накормили бредом про лигитимность власти, забыв сказать, что они станут на стороне тех, кто истребляет украинцев и является в ворами в законе, разваровывая страну, прячут милиарды евро на банковских счетах по всему миру. 

Это не просто позор, всех тех людей, которые приняли сторону ЗЛА. Это проклятие для их семей до 7-го колена и вырожление семейной линии. 

Господи, спаси и сохрани Украину и людей, которые стали на сторону очищения украинской земли от супостата САТАНИНСКОГО.  

Все заявления ПАРТИИ РЕГИОНОВ ЛЖИВЫ. Кто готовится к миру, не собирает армий, не угрожает братьям. Майдан собрал самозащиту, для того, чтобы защищать мирных людей от бесправий и насилия беркута. И кто здесь ЭКСТРЕМИСТ?

Те кто собрались "ПРАВЫЙ СЕКТОР", ЧТОБЫ ЗАЩИЩАТЬ ЛЮДЕЙ, которые просто мирно выразили свое несогласие с политикой праващих?

Или, Партии Регионов, которые готовы поддталкивать людей на братоубийство, только из-за разности взглядов? Пугают специально людей бендерами, а потом через страх руководят мыслями людей. Которые приглашают скрытно русские войска, легионы смерти, выкрадывать и издеваться над людьми, бить их до полу смерти, поджигать машины. Кому нужны эти диверсии? Только им. Только тем, которые привыкли врать, изворачиваться, превращая правду в ложь, а ложь в правду. 

Еще раз повторюсь. "Правый сектор" хоть и прозванные экстремитсами, на сегоднейшний день слишком миролюбивы для экстримистов, потому что они кидают коктели молотова на грушевского, только тогда, когда в них начинают кидать гранаты и стрелять. Это экстремизм?
Кому вы верите? Судите по действиям. 

На майдане защищают мирных людей от власти.
Вы же организовываете гвардию поддержки Януковичу. Человеку, сын которого стал уже милиардером, за деньги вывезенные из Украины. На чью сторону вы становитесь????? Опомнитесь, пока не позно! Пока вы не потеряли своего мужа, брата, сына....Вы для них не более чем горстка рабов и пушечное мясо. 
РОЗМІР ШРИФТУ 
Створений у Харкові всеукраїнський громадський союз «Український фронт» обрав своїм символом георгіївську стрічку. За словами голови Харківської облдержадміністрації і водночас лідера обласної організації регіоналів Михайла Добкіна, назва і символіка нового об’єднання мають нагадати, що 70 років тому бійці українських фронтів у складі радянської армії звільнили державу від нацистських загарбників.

«Кольори георгіївської стрічки говорять про відвагу, яка передається з тих часів, коли російські офіцери у складі російської армії звільняли наші землі від загарбників», – наголосив Добкін.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода у Харкові, «Український фронт» одноголосно вирішили утворити майже шість тисяч учасників екстреного всеукраїнського зльоту керівників первинних організацій Партії регіонів з 20 областей України.

Своїм нинішнім завданням «фронтовики» бачать «звільнення Києва від екстремістів, що прибули з західних областей на протести». «Через сімдесят років в Україні з’являється новий «Український фронт», що, як нащадок, звільнятиме нашу землю за прикладом наших дідів та прадідів, як в далекі сорокові роки», – сказав з трибуни форуму Михайло Добкін.

«Оплот» увійде до «фронтової народної гвардії»

Він запросив увійти до лав «Українського фронту» інші громадські організації та рухи. Серед тих, хто вже зголосився стати «фронтовиками», є члени організації «Оплот». Однойменний з нею бійцівський клуб пов’язують з використанням на масових заходах молодиків спортивної статури, яких називають «тітушками».

При громадському союзі буде сформована «фронтова народна гвардія». «Туди увійдуть воїни-афганці, учасники локальних воєн, представники козацьких полків, хлопці з організацій «Оплот» та «Нічні вовки», всілякі спортивні течії. Цей фронт потрібний, щоб організувати дієздатний захист адміністративних будівель, а також щоб піти на звільнення раніше захоплених адмінбудівель в інших областях», – так Добкін пояснив ідею створення «гвардії».

Михайло Добкін повідомив, що юридичні представництва громадського союзу найближчим часом відкриють у всіх областях України, а штаб-квартира розташується у Харкові. Стати головним «фронтовиком» голова Харківської облдержадміністрації відмовився, зазначивши, що як держслужбовець не має права очолювати громадські структури.

Комментариев нет:

Отправить комментарий